Ecogrill op het strandEcogrill op de campingEcogrill Makkelijk en NatuurlijkEcogrill in het parkEcogrill op reisEcoGrill

De Ecogrill is makkelijk in het gebruik!

Aansteken

Na het uitpakken op een stabiele en warmtebestendige ondergrond zetten. Het bijgeleverde aanmaakblokje uit het midden van de grill halen, aansteken en terug in de grill leggen. Houd voor de veiligheid altijd water bij de hand.

Roosteren boven het vuurtje

Na 2 uur gebruik van de Ecogrill valt het hout ineen en gloeit de Ecogrill nog 1 uur na. U kunt hierin bijvoorbeeld aardappels in aluminiumfolie grillen, marshmallows maken of geniet simpelweg van de warmte die de EcoGrill verspreidt.

Bakken of braden met de pan

Na ongeveer 20 minuten is alle houtskool ontbrand en ontstaat er een kleine open vlam die ervoor zorgt dat de EcoGrill niet alleen als grill geschikt is, maar ook als warmtebron in uw huidige barbecue.
Uw te braden of te grillen producten kunnen bijvoorbeeld in een bakpan of wok op de grillbasis bereid worden waardoor u veelzijdige gerechten kunt bereiden.

 

Afvalverwerking

Bij de vervaardiging van de EcoGrill worden geen chemische of giftige substanties gebruikt. De overgebleven as kan na gebruik worden gedoofd en is 100% afbreekbaar.

Grillen op een rooster

De Ecogrill wordt vanwege de natuurlijkheid van het product zonder rooster geleverd. U kunt de Ecogrill thuis in een bestaande barbecue zetten waarbij u het rooster erboven plaatst. Of maak gebruik van het speciale Ecogrill rooster op pootjes. Andere mogelijkheid is het gebruik van een vlees/vis klem waarmee u gemakkelijk de gerechtjes op de ecogrill kunt draaien zonder dat u barbecue gereedschap nodig hebt.